Anderhalf jaar schorsing voor Adriano na kopstoot?

Zo… dat zou een flinke schorsing zijn! De kans bestaat dat Adriano (je weet wel, de Braziliaanse spits die vorig jaar bijzonder weinig scoorde voor Inter) een flinke tijd aan de kant moet zitten. Adriano, die momenteel op huurbasis voor het Braziliaanse Sao Paulo speelt, deelde in het duel met Santos een kopstoot uit, die hem een rode kaart kostte. Afhankelijk van de beoordeling van de scheidsrechter, hangt de spits een schorsing boven het hoofd die kan variëren van

drie duels tot een periode van 120 tot 540 dagen. Overigens miste Adriano wel zijn beoogde slachtoffer, zoals je in dit filmpje kan zien. Eerlijk gezegd kan ik me niet voorstellen dat het een hele zware straf wordt. Volgens mij gebeuren er wel gekkere dingen in het Zuid-Amerikaanse voetbal…

Weet je nog: De beroemdste kopstoot ooit…

 

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Eén reactie op “Anderhalf jaar schorsing voor Adriano na kopstoot?

  1. Lardoo

    Pff zo erg was die “kopstoot” toch ook weer niet? hij diewde met zijn hooft gewoon het andere hooft weg.. Ik heb wel ergere kopstoten gezien (Zidane..)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.