Afrika Cup: rebellen beschieten spelersbus Togo

Nou… Gebeurt er altijd wel iets rond de Afrika Cup of niet… Het begint allemaal met een beschieting. De nationale voetbalselectie van Togo is namelijk onder geweervuur genomen, waarbij twee spelers gewond zijn geraakt.

Het incident had plaats bij de grensovergang tussen de Democratische Republiek Congo en Angola, waar het toernooi om de Afrika Cup wordt gehouden. Voor Togo staat op maandag de eerste wedstrijd op het programma. Ghana is dan de tegenstander. Er wordt links en rechts al geopperd dat Togo het toernooi waarschijnlijk verlaat al voordat het goed en wel begonnen is.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

3 reacties op “Afrika Cup: rebellen beschieten spelersbus Togo

 1. ballie

  misschien een hele domme opmerking van mij maar nooit meer iets organiseren in afrika als het om een groot evenement gaat, aangezien hierbij dus ook de chauffeur is doodgeschoten, want DIT KAN DUS OOK MET HET NEDERLADS ELFTAL GEBEUREN, ja nu ga ik wel weer van het negatieve uit maar zoiets mag toch niet gebeuren of moeten we dit risico nemen???

    /   Beantwoorden  / 
  1. Mark

   Het WK is in Zuid-Afrika, dat is echt een wereld van verschil in vergelijking met Angola.

     /   Beantwoorden  / 
 2. Luis

  Het WK is wel iets anders dan de AFRIKA CUP..in ieder gevaal beter georganiseert.
  Dits zal waarschijnlijk ook bij 1x blijven al zou t wel zo moeten zijn dat t toernooi gestaakt zou moeten worden.. Maar helaas..
  T toernoooi is te balangrijk

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.