Live via Internet: Italië – Nieuw-Zeeland

Nou, de eerste wedstrijd van de dag zit er op… En dus kunnen we ons alweer op gaan maken voor het tweede duel van vandaag. Het weer is (hier althans) niet al te best, dus erg veel reden om naar buiten te gaan is er niet. Oftewel: hangen op die bank en lekker kijken naar Italië – Nieuw-Zeeland. Mocht je nou druk aan het werk zijn achter / op je computer, dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om een klein schermpje met de gratis stream van de wedstrijd (<–ja, dat is een link!) aan te zetten. Dan kun je rustig doorwerken (/spelen) terwijl je toch op de hoogte blijft van alles wat er gebeurt tijdens de wedstrijd, waarbij wereldkampioen Italië natuurlijk vooraf de grote favoriet is. Ik denk dat het 3-0 wordt voor de Italianen.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.