WK: Green in goal bij Slovenië – Engeland?

Nou… de rehabilitatie van Robert Green kan beginnen. Nadere bestudering van de televisiebeelden van Engeland – Amerika heeft uitgewezen dat de keeper helemaal niet blunderde, toen hij het afstandsschot van Dempsey door zijn handen liet glippen. Het zou dus zomaar kunnen dat de Engelse bondscoach Fabio Capello (inderdaad, die van de pastasaus!!!) hem vanavond toch weer in het doel zet. Of zou Capello deze nieuwe beelden nog niet gezien hebben?

Eén reactie op “WK: Green in goal bij Slovenië – Engeland?

  1. PSVFanF

    het was helemaal geen doelpunt!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.