WK LIVE via internet: Slovenië-Engeland

Nog twee uurtjes, dan beginnen de laatste poulewedstrijden in Groep D. Het tot nu toe zo teleurstellende Engeland neemt het op tegen Slovenië. Zouden de Britten er deze keer wel in slagen een beetje te presteren? De afgelopen wedstrijden was het niet veel, met als dieptepunt natuurlijk de blunder van keeper Robert Green in de eerste wedstrijd, tegen de VS (*). Daarnaast is er natuurlijk een totaal gebrek aan kansen waarmee Engeland kampt.

Zouden Wayne Rooney en zijn teamgenoten er vandaag wel in slagen een paar keer dreigend voor het doel te komen? Het is te hopen, want anders is de kans groot dat de tabloids de heren -weer- genadeloos neersabelen, en dan zeker de Saus-coach Fabio Capello.

Je kunt de wedstrijd live bekijken via Nederland 1 of via deze internetstream

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

2 reacties op “WK LIVE via internet: Slovenië-Engeland

 1. Sympho

  Capello en Engeland. Dikke drek!
  wat een clown is die Capello zeg. Zich als een idioot langs de zijlijn gedragen en dan na de wedstrijd een grote bek hebben dat ze iedereen aankunnen..

  .

  Zielig gewoon.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.