Van Persie in voetsporen ‘GOD’ Bergkamp bij Arsenal

Robin van Persie lijkt volgend jaar nog belangrijker te worden bij zijn club Arsenal. Onze landgenoot draagt vanaf komend seizoen  rugnummer 10, het nummer waarmee Dennis Bergkamp jarenlang furore maakte in Londen. Van Persie (26) begint aan zijn zevende seizoen bij Arsenal. Van Persie maakte in bijna tweehonderd officiële wedstrijden 73 doelpunten. Bergkamp werd op een gegeven ogenblik bij Arsenal ook wel bestempeld als NR.10 – `GOD’. Kijken of Van Perisie die status ook gaat bereiken. Hij neemt het rugnummer overigens over van William Gallas, wiens contract niet werd verlengd. En nu maar afwachten of Van Persie een paar andere Eredivisiespelers kan verwelkomen bij Arsenal: Van der Wiel, Stekelenburg en Suarez…

0 reacties op “Van Persie in voetsporen ‘GOD’ Bergkamp bij Arsenal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.