Veel teleurgestelde/gefrustreerde spelers op het EK?!

Zouden ze nog vaak aan de finale terugdenken, de spelers van verliezend Champions League-finalist Bayern München? In dat geval is het niet te hopen dat de nederlaag na strafschoppen gaat malen in de hoofden van de spelers, en dat dat negatieve uitwerkingen heeft op hun prestaties, want Bayern is hofleverancier voor het EK. Maar liefst dertien spelers van FC Hollywood zijn geselecteerd voor hun land, terwijl Chelsea en Barcelona allebei negen spelers afvaardigen.De Duitse Bundesliga is echter niet de hofleverancier als het om nationale competities gaat. Dat is de Engelse Premier League (en lager), die liefst 76 voetballers levert. Opmerkelijk is daarnaast dat bondscoach Roy Hodgson geen enkele speler selecteerde die buiten Engeland voetbalt. De Engelse Premier League wordt gevolgd door de Spaanse Liga BBVA (51 EK-deelnemers) en de Duitse Bundesliga (48).

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.