Engeland in mineur: geblesseerde Lampard mist EK

Oef… Slecht nieuws voor de Engelse bondscoach Roy Hodgson. Hij kan definitief een streep zetten door de naam van Frank Lampard. De ervaren Chelsea-speler liep woensdag een dijbeenblessure op tijdens de training en uit een scan is gebleken dat een tijdig herstel onmogelijk is, gezien de schade in het bovenbeen van de Chelsea-speler.Voor Engeland is de absentie van Lampard een flinke tegenvaller. Eerder al moest Gareth Barry geblesseerd afzeggen en liep Scott Parker een blessure op. Hodgson heeft nu Liverpool-speler Jordan Henderson opgeroepen als vervanger.En Wayne Rooney? Die is de eerste wedstrijden van het EK geschorst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.