EK: Antonio Cassano (Italië) neemt homo-uitspraak terug

De Italiaanse aanvaller Antonio Cassano (nooit te beroerd om betrokken te zijn een schandaal) heeft zijn excuses aangeboden voor de uitspraken die hij dinsdag deed tijdens een persbijeenkomst in Krakau. Het enfant terrible, spits van AC Milan, zei toen dat hij niet hoopte dat er homoseksuele voetballers in de Italiaanse selectie zitten. ”Homofobie is niet iets wat bij mij past. Ik wil ook absoluut niet de seksuele vrijheid van een persoon ter discussie stellen.”

Cassano kreeg de nogal merkwaardige vraag of het verhaal klopt dat de Italiaanse selectie momenteel twee homoseksuele voetballers en twee metroseksuele spelers (hetero’s met vrouwelijke trekjes) telt. Cassano reageerde als ‘macho’, tot groot vermaak van de meeste Italiaanse journalisten in de zaal. ”Wat is dat, een metroseksueel?” kaatste Cassano terug. ”Betekent dat dan dat ze homo zijn? Dat is dan hun probleem. Maar ik hoop niet dat er een homo in onze selectie zit. Ik weet het echter niet.” Een woordvoerder van de homoseksuele beweging in Italië noemde de uitspraken van Cassano dom, arrogant en onverantwoord.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

10 reacties op “EK: Antonio Cassano (Italië) neemt homo-uitspraak terug

 1. Xfield

  Wegwezen daar uit Oekraine, niets te zoeken daar.
  Wat zijn ze slecht

    /   Beantwoorden  / 
  1. Paul

   Xfield,, Bert zei dat het goed voetballen was.Misschien moet hij maar eens vaker naar tv reclame gaan kijken,Always inlegkruisjes voor mannen.Of voor schoonzonen,of voor het behoeden van familie ruzies,door altijd zijn flapdrol maar op te stellen

     /   Beantwoorden  / 
 2. Paul

  ik ben nu de herhaling aan het kijken op ZDF,hoe dat over het veld heen sjokt,zoals een Nigel de Jong,met zijn onorthodox zich noemende voetbal benen.Niemand dekken,een pasje inspelen staan blijven,niet verder inschakelen.En over dat veld sjokken,mijn god alsof hij de avond ervoor wel 15 glazen bier heeft ingekegeld.Dat wordt het helemaal tegen portugal, ik ga voor 6-0 winst voor nederland op naar de volgende ronde

    /   Beantwoorden  / 
 3. Paul

  Cassano italie dat soort spelers die altijd zo reageren GEEN HOMO S IN ONS ELFTAL,,dat soort kun je donder op zeggen dat ze zelf een homo zijn.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Hahaha (vanuit La Sante Prison)

   Kijk maar naar Cassano’s ondergoed whaaaaaaaaaaaaaaaaaa dat soort ondergoed zie je ook op de homomarkt op Mykoknots hangen whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ha ha ha ha

     /   Beantwoorden  / 
   1. Paul

    hahaha,,te koop tweedehands Mykoknots onderbroek,klein defect zelf simpel te herstellen,zit klein gaatje aan achterkant,simpel uit te deuken,busje spuit verf er gratis bij geleverd.Komt gegarandeerd door de APK keuring.Is van Italiaanse voetballer geweest.Tegen elk aannemelijk bod.

      /   Beantwoorden  / 
   2. Paul

    hahaha,,kep afgelopen nacht gelachen op Relatie Blog.nl,,,,whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

      /   Beantwoorden  / 
   3. Paul

    scheidstrechter Bjorn tapes Kuiphof had de wedstrijd gestaak,,zat zeker zijn onderbroekje niet lekker wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

      /   Beantwoorden  / 
 4. Paul

  Bij Ierland liep net nummer 7 in het veld de nieuwe Benny Hill en zo liep gisteren van Bobbel en de Jong ook over het veld whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    /   Beantwoorden  / 
 5. Paul

  hahahs,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,konten die hollander sontagabend nicht mit camoeflage pakken ordinairen ins voesbalarena,dan konten die Ronaldo s die Hollanders nicht zeeen,whaaaaaaaaaaaaaaaaaa,barca

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.