EK 2012: de mooiste WAG’s (wives & girlfriends) van de spelers

Het is klaar, het is over, het is uit… Het Nederlands Elftal is uitgeschakeld en keert (vanmiddag al) terug naar huis. En dat is misschien maar goed ook, want het voetbal van Oranje was dit toernooi in de meeste gevallen niet om aan te zien. Voor wat meer kijkgenot zorgen diverse andere wedstrijden en …de WAG’s: de Wives and Girlsfriends van de voetbalsterren. Het Algemeen Dagblad selecteerde een groep bijzondere spelersvrouwen, allemaal met een eigen verhaal.

Via deze link kun je de top 11 bekijken, met daarin onder andere onze eigen Sylvie van der Vaart en Yolanthe Sneijder-Cabau, maar ook de fraaie wederhelften van bijvoorbeeld Cristiano Ronaldo, Andrej Shevchenko en Wayne Rooney.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.