Cristiano Ronaldo: het mooiste plaatje van Portugal – Spanje?

Het is misschien een beetje flauw, en ergens is het zonde dat met Portugal gisteren misschien wel de meest briljante voetballer van dit moment (Messi is beter, maar Cristiano Ronaldo is origineler en heeft meer ‘unieke’ acties) uit het toernooi is geknikkerd, maar ik weet 100 procent zeker dat er in heel veel huizen in Nederland hard is gelachen om dit sippe gezicht van Ronaldo. En dat komt puur door zijn manier van doen: zijn gebaartjes, zijn overdreven gedoe, zijn egoisme. Cristiano Ronaldo heeft gewoon iets dat irritatie opwekt. En tsja… dan moeten mensen lachen als je wordt uitgeschakeld…

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.