Cristiano Ronaldo: wat een zeikerd

Wat een verwend jongetje… Cristiano Ronaldo vindt dat hij niet genoeg verdient bij Real Madrid. En dus besloot meneer dit weekend maar niet te juichen na zijn treffers tegen Granada. Ronaldo was zondag tegen Granada (3-0 winst) de grote man bij Real Madrid. De Portugees weigerde echter zijn twee treffers te vieren, ook al betrof het daarbij zijn 200ste treffer in zijn carrière en 150ste voor De Koninklijke.  ‘Ik ben ongelukkig en de mensen bij de club weten waarom. Het gaat om een zakelijk geschil, meer kan ik niet zeggen,’ aldus de Portugees.

In de Spaanse media is men er inmiddels uit: Ronaldo vindt dat hij te weinig verdient, in vergelijking met bijvoorbeeld zijn grote sportieve rivaal Lionel Messi bij FC Barcelona. En de ruim tien miljoen euro die Ronaldo naar verluidt jaarlijks opstrijkt staat in schril contrast met de twintig miljoen die Samuel Eto’o krijgt bij FC Anzhi. Arme, arme Cristiano…

Real Madrid wil het contract van de Portugees best opwaarderen, maar hikt aan tegen de kosten daarvan. Volgens een Spaanse belastingwet hoeven buitenlandse topvoetballers de eerste zes jaar in Spaanse dienst slechts 24 procent in plaats van 52 procent af te dragen van hun salaris boven de zeshonderd duizend euro. Aangezien Ronaldo sinds 2009 voor De Koninklijke speelt zou Real Madrid vanaf 2016 flink dieper in de buidel moeten tasten voor een opwaardering. Om de aanvaller netto vijftien miljoen euro te kunnen betalen, moet de club het nodige afstaan aan de staat…

Wordt ongetwijfeld vervolgt als Ronaldo terug is van zijn interlands met de Portugese nationale ploeg.

8 reacties op “Cristiano Ronaldo: wat een zeikerd

 1. Zoef

  Anders schrijven jullie is een x niet een anti Real of Ronaldo bericht. Bah, wat een pro Barca blog

    /   Beantwoorden  / 
 2. Paul

  Het verwende nichten ventje denkt als hij oud en gefrustreerd rond loopt.Ik hen mijn leven mooi verknalt.Ben ik een oude Homo geworden,en moest ik vroeger gaan trouwen met een vrouw,toen ik nog voetballer was.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Paul

  Volgens mij zijn er een hele hoop voetballers geestelijk geld ziek.Hoe kun je nou gaan roepen,dat een voetballer van een andere club meer verdiend dan jj zelf.Is vijfhonderdduizend gulden per week dan een honger loontje.Dus de ene fabrieks arbeider in alkmaar roept dat een andere fabrieks arbeider in Emmen meer verdient dan hem.Ronaldo,ga vast leuke jongens pijpen.Dan denk je ook minder aan al dat geld.Rij met leuke jongens in je Porsche door het luchtige Spaanse boeren landschap.Of denk je toch liever op zijn tijd,,,hoe zou het gaan met al die kinderen op deze Wereld die sterven van de honger.Huil je dan nog om je honger loontje

    /   Beantwoorden  / 
 4. HaS

  JULLIE ZIJN ALLEMAAL ANTI-CR7 FANATEN! HIJ HAD HET over een PROFESSIONELE ZAAK, NIET ZAKELIJK!!! Allemaal BARçA FANATEN zijn jullie!!

  CRISTIANO RONALDO @ Facebook:

  That I am feeling sad and have expressed this sadness has created a huge stir. I am accused of wanting more money, but one day it will be shown that this is not the case. At this point, I just want to guarantee to the Real Madrid fans that my motivation, dedication, commitment and desire to win all competitions will not be affected. I have too much respect for myself and for Real Madrid to ever give less to the club than all I am capable of. Abrazos to all madridistas

    /   Beantwoorden  / 
 5. Frederik Smeyers

  Vandaag in de pers : Ronaldo zit niet in over het geld.
  Het is opmerkelijk hoe iemand die duidelijk iets tegen Ronaldo heeft, toch elke dag de laatste roddeltjes opzoekt. Ik kan alleen maar een zekere mate van jaloezie concluderen.

  En leer Nederlands. Het is gewoon zielig om “vervolgd” met een T te schrijven.

    /   Beantwoorden  / 
 6. Paul

  Has,,ja laat ze maar lullen die voetballers zijn toch allemaal het zefde geworden.Het Bosman arrest heeft ze allemaal op hol gebracht.Maar tijden veranderen,als het aan Ronaldo lig gaan de voetballers straks alleen nog voor liefde betaald voetbal spelen.Schei toch uit Has.Het wereldje betaald voetbal is een keihard zaken wereldje.Vandaag aangenomen en over een half jaar krijg je weer een schop in je kont.Has,maar ergens heb je wel gelijk,want de ouders van Witzel zeiden ook dat hun zoon naar Petersburg het niet voor het geld doet maar voor sportieve voetbal verbetering.Als je maar gelooft wat dit soort onzin mensen zeggen,dan is jouw geloof ook hun geloof

    /   Beantwoorden  / 
 7. Paul

  Frederik,,kijk toch eens door de mensheid heen,het wordt tijd voor jou.Voetballers gaan altijd voor de leugen.Ik blijf bij deze club,en hup de andere dag zijn ze vertrokken.Of bestuur trekt voetballer aan 3 jarig contract en hup na half jaar schop in de kont opstappen.Voetballers moeten trouwen met een vrouw,ook al willen ze niet.De jalouzie viert hoogtij.Voetballers onder elkaar denken onbewust elke dag dat hun zogenaamde collega veel meer verdiend dan hun.DE MENS EN GELD,ja ja ja

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.