1 punt uit 8 duels: en dus… een erehaag!

Gaan voetballers beter spelen door kritiek? Ik denk het eigenlijk niet, en dus is het niet eens zo’n slecht plan, van de supporters van de Belgische club Cercle Brugge: Voor de aftrap van de competitiewedstrijd tegen Charleroi zullen vertegenwoordigers van de supportersverenigingen een heuse erehaag vormen op het moment dat de spelers het veld oplopen, zo maakte Cercle vandaag bekend. Weer eens wat anders dan veldbestormingen, witte zakdoekjes en spreekkoren!

‘De supporters willen voor én tijdens de wedstrijd van zaterdag duidelijk maken dat zij Cercle Brugge voluit blijven steunen, ook in deze moeilijke dagen’, staat er in een communiqué. ‘Ze willen de technische staf, de spelers en het bestuur een hart onder de riem steken. Echte vrienden staan altijd voor elkaar klaar, zeker als je in nood verkeert.’ Na een desastreuze competitiestart met slechts 1 punt uit acht wedstrijden bengelt Cercle Brugge helemaal onderaan de stand in de hoogste voetbalklasse.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.