Jarig: de op-één-na beste voetballer ooit: …Pelé

Van harte gefeliciteerd; Pelé!

Goed, ik heb de beste man nooit ‘live’ zien voetballen, maar ik denk dat ik basis van televisiebeelden, gewoon bij mijn mening blijf dat Pelé niet de beste voetballer is die ooit op deze aarde heeft rondgelopen. Die eer is in mijn ogen toch echt gewoon weggelegd voor Diego Armando Maradona. Maar goed, dat Pelé een geweldenaar was op het voetbalveld, staat natuurlijk als een paal boven water. Vandaag wordt hij 72 jaar oud. Zou hij een kaartje krijgen van Pluisje?

bekijk HIER een filmpje met mooie oude beelden van Pelé

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK
Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

0 reacties op “Jarig: de op-één-na beste voetballer ooit: …Pelé

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.