Ook vandaag genoeg LIVE voetbal: Engeland, Italië en Play-Offs

Goed, in de Eredvisie mogen dan sinds gisteren de nodige zaken beslist zijn. Er is ook vandaag weer genoeg live voetbal uit binnen- en buitenland op de buis. Zo kruisen in Engeland Newcastle United en Arsenal de degens, gaat Juventus in Italië op bezoek bij het kleine Sassuolo en worden in de Play-Offs om naar de Eredivisie te gaan / in de Eredivisie te blijven de eerste wedstrijden afgewerkt. Fortuna Sittard neemt het thuis op tegen De Graafschap (aftrap 18.45 uur) en Sparta ontvangt FC Eindhoven (20.45 uur).

Alle wedstrijden zijn rechtstreeks te zien op de diverse kanalen van FOX Sports.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.