Rooney beter betaald dan Ronaldo en Messi… Van Persie in top 10

Interessant en best schokkend: The Daily Mail stelde een lijstje samen van de tien bestbetaalde spelers op het WK. En wie verwacht dat Messi of Cristiano Ronaldo bovenaan deze lijst staat: niet dus!  Voor velen misschien verrassend, maar Wayne Rooney zou volgens The Daily Mail de bestbetaalde voetballer ter wereld zijn. Al meermaals stond hij op het punt te vertrekken bij Manchester United, dat hem toch telkens kon overtuigen met een nieuw megacontract. De laatste keer was in februari van dit jaar, toen Rooney met 376.000 per week een nieuw supersalaris zou verkregen hebben. Daarmee laat hij de vedettes van Barcelona en Real Madrid achter zich. In de top 10 verder louter spelers die in Engeland onder contract staan, waaronder één Nederlander: Robin van Persie, ploeggenoot van Rooney bij United. Zie hieronder de hele top tien, met de bedragen die The Daily Mail becijferde:

1. Wayne Rooney – Manchester United – 376.000 euro per week
2. Lionel Messi – FC Barcelona – 366.000 euro per week
3. Cristiano Ronaldo – Real Madrid -  361.000 euro per week
4. Robin van Persie – Manchester United – 313.000 euro per week
5. Yaya Toure – Manchester City – 288.000 euro per week
6. Sergio Aguero – Manchester City – 276.000 euro per week
-. Luis Suarez – Liverpool – 276.000 euro per week
8. David Silva – Manchester City – 251.000 euro per week
9. Eden Hazard – Chelsea – 231.000 euro per week
10. Fernando Torres – Chelsea – 219.000 euro per week

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.