WK-programma voor vandaag: Argentinie en Duitsland in actie

Overtuigend was het allemaal niet echt, de overwinning die Argentinë vorige week boekte op Bosnië-Herzegovina. De verwachting is dat dat vandaag al een stuk soepeler moet gaan: tegenstander Iran liet in de eerste wedstrijd zien dat het nou niet bepaald een outsider is voor de titel. Zou dus eigenlijk een makkie moeten zijn voor Messi en z’n makkers. Ook van Duitsland wordt een overwinning verwacht na de galavoorstelling tegen Portugal. Om twaalf uur vannacht is er tenslotte ook zo’n duel dat je waarschijnlijk niet meteen in je agenda hebt gezet: Nigeria – Bosnië -Herzegovina.

18.00 uur : Argentinië – Iran (groep F)
21.00 uur : Duitsland – Ghana (groep G)
0.00 uur : Nigeria – Bosnië-Herzegovina (groep F)

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.