Totti wil voorlopig nog niet met pensioen bij AS Roma

De afgelopen tijd werden de geruchten over een aanstaand voetbalpensioen sterker en sterker. Niet zo gek, als je bedenkt dag Francesco Totti over een paar maandjes al 39 jaar oudt wordt. Maar als het aan de spits zelf ligt, is de ophef over zijn toekomst bij AS Roma volledig uit de lucht gegrepen. De aanvoerder van de Romeinen sprak geruchten over een gedwongen pensioen tegen. Totti wordt in september 39, maar wil zo lang als hij kan in het shirt van zijn grote liefde Roma blijven spelen. Zijn huidige contract als speler loopt tot de zomer van 2016, maar de club zou erop aansturen de clubman pur sang daarna geen contract meer aan te bieden en zo zijn pensioen af te dwingen. Niet dus, meldt Totti zelf via zijn Facebook-pagina. Volgens hem is er nooit over gesproken om verandering in zijn contract aan te brengen.

Tijdens de uitoverwinning tegen Sassuolo (0-3) van afgelopen woensdag bleef Totti negentig minuten op de bank, wat de geruchten over zijn naderende pensioen voedde. ‘Natuurlijk sta ik liever op het veld. Maar ik merk dat ik zowel binnen de lijnen als daar buiten mijn meerwaarde nog heb voor het team.’ Totti begin dit seizoen in 21 van de 33 competitiewedstrijden in de basis. Hij maakte in deze jaargang zes doelpunten in de Serie A.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.