Het nieuwe Nike FC Barcelona-shirt: ik kan er nog niet echt aan wennen

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik kan er voorlopig nog niet echt aan wennen, de nieuwe “opmaak” van het Barcelonashirt…

De Catalaanse club speelt volgend seizoen voor het eerst in shirts met horizontale strepen in plaats van verticale banen. De Spaanse kampioen presenteerde zondag samen met shirtsponsor Nike het nieuwe tenue. De clubkleuren blijven (vanzelfsprekend?!) wel hetzelfde. De ontwerpers van het nieuwe shirt hebben zich laten inspireren door de vlaggen van de fans die ook horizontaal gestreept zijn, lichtte Barça toe. De kleur van de broeken verandert ook: van blauw naar wijnrood. In het goudgele uittenue is op de rug de verticaal gestreepte Catalaanse vlag verwerkt.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.