Stoichkov: ‘Van Gaal is Manchester United aan het verwoesten, net als Barca…’

Er zijn mensen die weg lopen met Louis van Gaal, maar er zijn er ook genoeg die een bloedgeslagen hekel aan de trainer hebben. Hristo Stoichkov bijvoorbeeld. De oud-spits van oa FC Barcelona en de Bulgaarse nationale ploeg heeft al jaren een moeizame band met Van Gaal, iets dat hij af-en-toe ook duidelijk laat merken. Tegen het Spaanse medium Onda Cero, een radiostation, zegt de oud-goalgetter namelijk: “Ik heb werkelijk waar nooit gesnapt wat Van Gaal precies wil overbrengen. Hij is middelmaat in zijn puurste vorm. Op dit moment is hij bezig om Manchester United compleet te verwoesten, net zoals hij eerder bij Barça heeft laten zien.” Stoichkov vertelt verder: “Neem nou wat hij nu weer met Victor Valdés heeft gedaan. Dat laat gewoon zien dat hij een slechte persoon is, niets meer of niets minder.”

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK
Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.