OEI: Barcelona twee maanden zonder Lionel Messi…

Slecht nieuws voor iedereen die FC Barcelona een warm hart toedraagt… Barca moet namelijk Lionel Messi bijna twee maanden missen.. De Argentijn liep in de gewonnen competitiewedstrijd tegen Las Palmas een scheur op in de binnenband van zijn linkerknie. Messi raakte al vroeg in de wedstrijd geblesseerd en moest na tien minuten naar de kant. In het ziekenhuis bleek dat de schade fors is. De doktoren rekenen op een hersteltermijn van zeven tot acht weken. 

Messi mist onder meer de wedstrijden in de Champions League tegen Bayer Leverkusen en BATE Borisov. Mogelijk is hij net op tijd hersteld voor de ‘Clásico’ op zaterdag 21 november tegen Real Madrid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.