Lekker Europa League-schakelen bij FOX Sports

Het is weer zo’n lekker Europa League-avondje.

Oftewel: de televisie op FOX Sports en daardoor niet hoeven te zappen… Dat doen ze in de studio voor je. Als er ergens op de velden iets gebeurt, ga je meteen daarheen. De eerste wedstrijden (de serie van 19.00 uur) zit er bijna op en er zijn al de nodige verrassende dingen voorbij gekomen (Lazio – Sparta Praag!!!).

Om 21.05 uur begint de hoofdmoot, met onder andere Manchester United, dat thuis de 2-0 nederlaag uit Liverpool ongedaan moet zien te maken. Daarnaast natuurlijk ook Tottenham Hotspur: kunnen ze de rug rechten, is het nog mogelijk Borussia Dortmund over de knie te leggen, na de 3-0 uit de eerste pot.

We gaan het allemaal zien!

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK
Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.