Uitgefloten Arda denkt er over interland-loopbaan te stoppen en EK te verlaten

Arda Turan is er klaar mee… Het Turkse nationale elftal speelt dinsdagavond tegen Tsjechië en heeft, ondanks nederlagen tegen Kroatië en Spanje, nog kans om de volgende ronde te bereiken. De vraag is of Arda Turan nog van plan is om de ploeg te gaan helpen, want volgens Marca denkt de sterspeler van de Turken er serieus over na om het toernooi per direct te verlaten. Arda valt op dit EK erg tegen en werd tijdens de 3-0 nederlaag tegen Spanje uitgefloten door de eigen aanhang. Dat heeft de middenvelder erg geraakt en volgens Marca overweegt Arda dan ook om zijn interlandloopbaan te beëindigen. Hij zou er zelfs over nadenken om niet te wachten tot na het EK, omdat hij niet nog eens uitgefloten wil worden door de eigen fans.

Zondag reageerde Arda nog nuchter op de fluitconcerten: “Ik hoef mezelf niet te bewijzen”, zei de middenvelder in een kort statement. “Ik heb nu meer dan negentig keer het shirt van de Turkse nationale ploeg gedragen en de keren dat ik slecht heb gespeeld, zijn op de vingers van een hand te tellen.” Mogelijk komt er deze maandag nog een statement van Arda.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.