Eerste halve finale op het EK: Portugal – Wales

Gelukkig geen Pepe, helaas geen Ramsey…

Dat zijn de belangrijkste zaken als je naar de opstellingen kijkt van Portugal en Wales, die vanavond de eerste halve finale spelen op het EK in Frankrijk. Pepe is geblesseerd. De 33-jarige centrale verdediger van Real Madrid kampt met een dijbeenblessure. Hij moest de training van maandag aan zich voorbij laten gaan en liep dinsdag alleen wat rondjes met de fysiotherapeut. Bruno Alves, die bij dit EK nog niet in actie kwam, is de vervanger van Pepe in het hart van de defensie. Wales moet eveneens een aantal belangrijke krachten missen. Aaron Ramsey en Ben Davies zitten tegen Portugal een schorsing uit. James Collins en Andy King nemen in het basisteam de plaatsen in.

Het duel tussen Portugal en Wales begint om 21.00 uur. De winnaar neemt het zondag in de eindstrijd op tegen gastland Frankrijk of Duitsland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.