EK-mascottes: camp of flauwekul?

Elk groot toernooi komt de leiding (lees: Fifa of Uefa) met een of andere duppe mascotte. Voor EK 2008 in Oostenrijk en Zwitserland koos het publiek voor Trix en Flix. Twee lelijk poppetjes met ijshockey-achtige shirts aan. Tja, ik vind het er niet uitzien. Flauwekul, die mascottes. Misschien vinden anderen het campy, of zo. Lijkt mij niet. Er was maar één succesvolle toernooimascotte en dat was: eeuh eigenlijk geeneen. Het Parool maakte een… Foto Uefa Euro 2008lijstje van de verschillende WK-mascottes. Een ramp, zoals je ziet. Wat een kleredingen! Niks campy aan, wat mij betreft. Logo’s Parool

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

5 reacties op “EK-mascottes: camp of flauwekul?

 1. Jesper

  Ik vind ze best geinig voor mascottes.
  En niemand gaat schelden.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Neil

  Ik zou weleens iemand willen zien verkleed als dat Italiaanse manneke. Lijkt mij niet prettig zitten.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Baggio

  De mooiste vond ik die van italia90!volgens mij bedoel je die Neil

    /   Beantwoorden  / 
 4. kees

  Twente wil UEFA Cup-finales en Oranje

  FC Twente heeft ambitieuze plannen. De Tukkers willen het huidige Arke stadion, dat plaats biedt aan 13.250 toeschouwers en vrijwel altijd vol zit, uitbreiden tot een thuishaven met een capaciteit van 36.000 plaatsen.
  Een speciale werkgroep heeft het nieuwe stadion van Arsenal als voorbeeld genomen. Zodra de verbouwing rond is, hoopt Twente gastheer te kunnen zijn bij UEFA Cup-finales en interlands van het Nederlands elftal.

  FC Twente betrok het huidige Arke stadion in 1998. Op 10 mei won het met 3-0 van PSV. Het nieuwe stadion verving het zwaar verouderde Diekman stadion.

    /   Beantwoorden  / 
 5. vraag

  waarom zijn de mascottes rood en wit !??

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.