Daar gaan we: Duitsland – Italië

De wedstrijd is begonnen!  Duitsland – Italië

Nog even snel mijn voorspelling: 1-1 en Duitse winst in de verlenging.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

2 reacties op “Daar gaan we: Duitsland – Italië

  1. Mark78

    Hahahaha die Deutscher…. Zou Bild nu ook met van die stoere koppen komen? Ik ben benieuwd. Schade Deutschland alweer niks gewonnen met jullie zogenaamde topteam.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Paul

    Johan Dreksen zei dat de Nederlandse spelers nooit het Nederlands volkslied mee zingen.Nog al logisch.Wie wil nou,,,ben ik van duitsen bloed,,,,zingen.Als ik in 1930 was geboren en 1945 15 jaar was geweest,en dan had gezegd,ik ga een Nederland volkslied maken met de titel er in verweven,,,ben ik van duitsen bloed,,,,dan hadden alle Nederlanders mij ter plekke dood geschoten.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.