Goal AZ had afgekeurd moeten worden

Dat de arbitrage in Nederland van een dramatisch laag niveau is – ondanks het Masterplan Arbitrage en weet ik wat allemaal – moge bekend zijn. Cruciaal gisteren in het duel AZ-Feyenoord was de goal van Shota Arveladze (1-0). Jaliens duwt op tv-beelden duidelijk in de zij van invalkeeper Aerts. Hoewel de doelman ook gehinderd wordt door teamgenoot Paauwe, laat hij de bal pas…. Foto AZ, natuurlijk speelt Jaliens hier tegen PSV

los als Jaliens hem in de lucht aanvalt in het
vijfmetergebied. Da’s altijd, let op, altijd een overtreding. Niet
zoals vrijdag, toen Van der Schaaf voor Vitesse in blessuretijd de 2-2
binnenkopte. Hij raakte NAC-doelman Schollen niet eens, die tastte
gewoon compleet mis.

9 reacties op “Goal AZ had afgekeurd moeten worden

 1. Eric

  Volgens mij duikt de keeper, die duidelijk los schreeuwd, boven op een feyenoorder en laat dan de bal los. Waarom stomp hij hem niet weg?? Ik ben van mening dat Aarts gewoon te laat was.
  Hij blijft vervolgens zo genaamd geblesseerd liggen, maar zijn team genoten bekommeren totaal niet om hem, waarschijnlijk vonden zij het zijn fout

    /   Beantwoorden  / 
 2. Eric

  PS.Hebben jullie ook de slaande beweging naar de bal van Green in het penalty-gebied in de eerste helft niet gezien. Bij Ajax was deze beweging geel en een penalty.

    /   Beantwoorden  / 
 3. PSVrules

  Eric ten eerste Greene raakt de bal niet Vermaelen wel, das een groot verschil.

  ten tweede over de goal van AZ ben ik het met je eens die is terecht goedgekeurd maar de goal van Feyenoord had goedgekeurd moeten worden, ik vind dat de grensjagers en de scheidsrechters bij twijfel wat minder moeten af-fluiten.

    /   Beantwoorden  / 
 4. bune

  Waarom mag in godsnaam iemand zo n dom stukje op toch zo n aardige site plaatsen???
  Volgens mij heeft Dhr Remco Janssen een seizoenskaart van Feyenoord en heeft ie het verlies nog niet helemaal verwerkt…..

    /   Beantwoorden  / 
 5. Bart

  He Remco, je bent nu weer voor feyenoord! Welke club ben je nou nog niet voor geweest?

    /   Beantwoorden  / 
 6. AZFanatic

  Grote bullshit.. Ik zit precies achter het doel.. Je kon goed zien dat het een fout van Aerts was.en hij werd niet alleen gehinderd door Pauuwe maar ook door Ron Vlaar. Die tussen Aerts en Jaliens instond.. Een grotere fout vindt ik dan de Goal die afgekeurd werd voor Feyenoord, een bal die niet achter de lijn was. Maar AZ heeft gewoon verdiend gewonnen..

    /   Beantwoorden  / 
 7. remco janssen

  aerts had idd die bal moeten stompen, maar suggereren dat ik een seizoenskaart voor Feyenoord heb, is wel heel dom. Ik heb namelijk een stille voorliefde voor AZ, ga af en toe naar Ajax en Utrecht en mij wordt door PSV-ers verweten dat ik een Ajacied ben. Die goal die afgekeurd werd bij Feyenoord, da’s te wijten aan overcompensatie van de arbiters. heb ik wel eerder stukkie over getikt, naar ik meen.

    /   Beantwoorden  / 
 8. Kleine remco

  Goal is terecht goedgekeurd. Er was maar 1 persoon die Aerts dwars zat en dat is Paauwe. Voordat Jaliens erbij kwam had Aerts de bal al losgelaten. Conclusie: Fout van Aerts en Paauwe!

    /   Beantwoorden  / 
 9. djizz

  Het verhaal dat Aerts zogenaamd geblesseerd blijft liggen…is totale non-sense! Aerts is een twijfelgeval voor aanstaande zondag!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.