De Cler, Huntelaar en Afellay: nooit verloren in Oranje!

Als ik Marco van Basten was, wist ik het wel, dan zou ik Tim de Cler, Klaas-Jan Huntelaar en Ibrahim Afellay lekker opstellen. De drie hebben namelijk een bijzonder gunstige balans wat betreft Oranje. De Cler, Huntelaar en Afellay verloren nog nooit een wedstrijd met het Nederlands elftal! Huntelaar en Afellay leden respectievelijk twaalf en vijf duels op rij geen nederlaag sinds hun eerste optreden in Oranje, terwijl De Cler sinds zijn debuut al vijftien duels ongeslagen bleef.

De linkerverdediger van Feyenoord boekte met Oranje twaalf zeges en speelde drie keer gelijk. Hij speelde in totaal 866 minuten voor de nationale ploeg. Er zijn slechts twee Nederlandse internationals die een langere ongeslagen reeks achter hun naam hebben vanaf hun debuut. Roy Makaay bleef in de eerste 25 van zijn 43 interlands ongeslagen en Denny Landzaat in verloor pas in zijn twintigste cap voor de eerste keer

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK
Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.