Is dat nou wel zo’n slimme opmerking van Van Bronckhorst?

Giovanni van Bronkhorst gaat niet naar de dopingcontrole, mocht Oranje zondag de wereldtitel bemachtigen en het lot zou bepalen dat de aanvoerder moet worden getest. “Dan ga ik niet naar de dopingcontrole”, zegt de aanvoerder van Oranje. “Het is toch mijn laatste wedstrijd.” Eh… is dat nou wel zo slim om te zeggen? Dan zou je bijna denken dat Gio sowieso getest wordt.
Reden van de weigering is het feit dat hij na de zege op Uruguay (3-2) in de halve finale ook al de klos was. “Ik kwam het veld af en werd gelijk afgezonderd”, aldus de Rotterdammer. “Dat was jammer, omdat ik een groot deel van het feest miste. Ik ben een uur en een kwartier weg geweest, maar gelukkig kreeg ik wel toestemming om naar de kleedkamer te gaan toen prins Willem-Alexander en prinses Máxima er waren.”

2 reacties op “Is dat nou wel zo’n slimme opmerking van Van Bronckhorst?

  1. twenteforever

    ze hadden beter die robinho vorige week kunnen controleren dat was bingo geweest ,stond m.i stijf van de snoep

      /   Beantwoorden  / 
  2. hans

    Laten we eerst nu maar winnen!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.