Feyenoord-held Guidetti niet naar EK

Feyenoordsupporters die hadden gehoopt deze zomer hun held John Guidetti namens Zweden in actie te zien op het EK hebben pech gehad. De spits, die afgelopen jaar werd gehuurd van Manchester City, moet het toernooi aan zich voorbij laten gaan. Guidetti kampt nog altijd met een zenuwontsteking, die hem ook de laatste vier competitieduels van de Rotterdammers aan de kant hield. Uit onderzoek door de medische staf van Zweden bleek dat hij onmogelijk acte de présence kan geven in Polen/Oekraine. Dit tot groot verdriet van de spits.
‘Het EK was voor mij het grote doel van dit seizoen’, aldus Guidetti ‘Het is ontzettend jammer dat ik die kans niet krijg, maar ik besef dat ik op dit moment geen risico kan nemen. Daarom blijf ik vooral vooruit kijken. Ik zal er alles aan doen om fit te worden, zodat ik fit en in vorm ben om in augustus aan het nieuwe seizoen te beginnen.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.