Speciale Ronald Koeman Voetbalquiz: win zijn biografie

Via de site van Voetbal International kun je de biografie winnen van Ronald Koeman. De trainer van Feyenoord vierde deze week zijn vijftigste verjaardag. Ter gelegenheid daarvan verscheen zijn biografie. En dus stelden de quizmasters van VI een quiz samen die volledig in het teken staat van de rijke spelers- en trainersloopbaan van de huidige trainer van Feyenoord. De makers hebben 24 foto’s geselecteerd van wedstrijden waarop Koeman als speler of trainer bij betrokken was. De opdracht is eenvoudig: vul de naam van de twee clubs (of landen), het jaartal en de uitslag in. Als alle antwoorden correct zijn verschijnt er onderaan de quiz een formulier. Vul je dat in, dan maak je kans op een biografie van Koeman.

Klik op deze link om de quiz te starten.

Eén reactie op “Speciale Ronald Koeman Voetbalquiz: win zijn biografie

  1. Harry de beukelaar

    Sjaak heeft in zijn programma de Sjaak Award ook altijd een leuke prijs vragen. Deze week is hij te gast bij Bram Nuytinck in Anderlecht. De vraag van de ze week: Met wie ruilde Bram zijn shirt in zijn CL debuut???

    Link:http://youtu.be/b-1n3woQ1P4

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.