Mooie potjes: oa Cambuur-Feyenoord, Utrecht-PSV en Zwolle-Heerenveen

Het belooft een mooi voetbalzondagje te worden, met een paar interessante Eredivisieduels op het programma. Slaagt Cambuur er in z’n hoge positie op de ranglijst te behouden en te verstevigen of kan Feyenoord de opgaande weg verder voortzetten na de teleurstellende pot op het zware veld in Rijeka? En in hoeverre heeft PSV nog last van de dreun die Panathinaikos in de slotfase uitdeelde in de Europa League? Vanmiddag weten we meer, waarbij PEC Zwolle – Heerenveen en Excelsior – FC Twente natuurlijk ook wedstrijden zijn waarbij het er best wel eens spectaculair aan toe kan gaan. Het volledige programma:

12.30 Cambuur – Feyenoord
15.30 FC Utrecht – PSV
15.30 PEC Zwolle – sc Heerenveen
17.45 Excelsior – FC Twente

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.