Vraag om meer kaarten Feyenoord Europa League-duel in Rome lijkt meer dan terecht

Al voordat de kaartverkoop voor de Rotterdamse fans van start ging, heeft Feyenoord twee weken geleden een verzoek neergelegd om extra kaarten te krijgen. Terecht blijkt nu. Feyenoord hoopt extra kaarten voor het bezoekersvak los te weken voor het Europa League-duel met AS Roma.  De Rotterdamse club verkocht voor het uitduel al 3415 kaarten, vanaf komende zaterdag mogen ook seizoenkaarthouders die niet in het bezit zijn van een uitkaart proberen een van de 185 overgebleven toegangsbewijzen te kopen voor het duel in Rome. Feyenoord heeft AS Roma om veertienhonderd extra kaarten gevraagd, is in afwachting van een antwoord uit Italië, maar lijkt zich eventueel al druk te moeten maken om nog meer tickets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.