Feyenoord heeft Elvis Manu toch mee naar Rome

Elvis Manu, die kort voor de Kerstdagen zijn laatste wedstrijd speelde, staat sindsdien aan de kant: een liesoperatie en het herstel daarvan belemmerden hem in actie te komen. Fred Rutten heeft Manu nu echter weer opgenomen in zijn wedstrijdselectie, die vanochtend is afgereisd naar Rome voor het eerste duel met AS Roma, in de knock-outfase van de Europa League. Manu behoort tot de 22-koppige groep van Rutten en kan misschien wat minuten meepakken, afhankelijk van hoe de wedstrijd verloopt.

Eerder dit seizoen was Manu van grote waarde in de Europese duels van Feyenoord. In de Champions League-voorronde scoorde hij tegen Besiktas, maar dat doelpunt was niet doorslaggevend. Als invaller tegen Zorya Luhansk maakte hij in de thuiswedstrijd in de absolute slotfase de 4-3 en hielp hij Feyenoord hoogstpersoonlijk naar de groepsfase. Later maakte Manu ook de winnende goal tegen Standard Luik (2-1) en in de returnwedstrijd tegen de Belgen scoorde de aanvaller nog eens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.