Giovanni van Bronckhorst nieuwe hoofdtrainer Feyenoord

Ze zijn er uit in Rotterdam-Zuid: Feyenoord gaat volgend seizoen aan de slag met Giovanni van Bronckhorst als nieuwe hoofdtrainer. Dat laat de nummer drie van de Eredivisie maandagmiddag officieel weten. De veertigjarige Van Bronckhorst volgt Fred Rutten op, die niet langer dan één jaar trainer is in De Kuip. Van Bronckhorst kwam als speler al uit voor Feyenoord, van 1993 tot 1998 en van 2007 tot 2010. Hij was daarna assistent van Ronald Koeman en is dat dit seizoen van Rutten.

Van Bronckhorst tekent voor twee seizoenen als hoofdcoach. Jean-Paul van Gastel, die nu net als hij nog assistent-trainer is zal Gio gaan helpen in Rotterdam-Zuid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.