Salarisstrookje Kenneth Vermeer online…

Het is niet bekend hoe dit naar buiten is gekomen, maar de salarisgegevens van Feyenoord-keeper Kenneth Vermeer staat online, op internetsite Dumpert. Het gaat om het salarisstrookje van september 2014, het eerste salarisstrookje dat Vermeer ontving van Feyenoord. Eind augustus was hij door de Rotterdamse club overgenomen van Ajax.

Vermeer kreeg netto 129.501 euro en 44 cent uitbetaald; een bedrag dat bestond uit het basissalaris en een flinke bonus. Er moest 62,35 euro worden betaald voor de lunch, 50 euro aan de spelerspot en 147,50 euro aan ‘diversen’. Feyenoord en Vermeer hebben nog niet op het uitlekken van dit salarisstrookje gereageerd.

Het salarisstrookje is hier te bekijken.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.