Pierre van Hooijdonk ziet Feyenoord geen kampioen worden

De club waar hij zijn grootste succes vierde wil dit seizoen (vanzelfsprekend) graag kampioen worden, maar oud Feyenoorder Pierre van Hooijdonk ziet het niet gebeuren. Meteen na de winterstop komt PSV op bezoek in De Kuip en volgens ‘Pi-Air’ kan die ontmoeting grote gevolgen hebben voor zijn oud-werkgever. Een nederlaag zou in zijn optiek de doodsteek kunnen zijn voor de wens om de Coolsingel weer eens te vullen. “Het is met name voor Feyenoord cruciaal. Als ze verliezen, wordt het gat sowieso te groot. Dan kun je dat boek al dicht doen”, spreekt Van Hooijdonk klare taal in gesprek met De Telegraaf. Momenteel bekleedt Feyenoord de derde plaats, twee punten achter PSV en drie achter koploper Ajax.

Van Hooijdonk verwacht dat de landstitel naar Amsterdam of Eindhoven gaat. “In principe zou die achterstand nog te overbruggen zijn, maar ik verwacht gewoon niet dat Feyenoord kampioen wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.