EK-Hit of EK-Shit?! Gebroeders Ko – Oranje springt!

We wonen in een redelijk normaal land, maar als er een groot internationaal voetbaltoernooi is… dan is de beer los. Dan komen er links en rechts artiesten voorbij die hun kans schoon zien om de wereld te tonen hoezeer ze bij het Nederlands Elftal betrokken zijn en … een graantje proberen mee te pikken van de oranjegekte. Het overgrote deel van die liedjes is rijmelarij van lik-me-vessie, slecht geproduceerd, flauw of gewoon heel slecht gezongen. Maar er zitten ook pareltjes bij: nummers die we over twintig jaar misschien nog steeds met z’n allen mee kunnen zingen, zoals de ultieme Oranjehits als ‘Wij Houden Van Oranje’ of het aloude ‘Hup Holland Hup’.

Zo lang het Nederlands Elftal nog in het toernooi zit, zal ik iedere dag één of meerdere filmpjes plaatsen met de vraag: EK-Hit of EK-Shit? Leuk of Meuk? Hot or Not? Je reactie op het nummer kun je geven bij de reacties onder het artikel. Hierbij de Gebroeders Ko, met ‘Oranje Springt’. Een nummer waar je prima een feestje op kunt vieren, maar dan moet er morgen natuurlijk wel gewonnen worden!

 Klik hier om naar de overzichtspagina te gaan met alle EK nummers die zijn besproken in EK-Hit of EK-Shit?!

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Eén reactie op “EK-Hit of EK-Shit?! Gebroeders Ko – Oranje springt!

 1. Danny van Strien

  De Gebroeders Ko zijn nog bij mij in de Muziek Show geweest Nederlandstalige Muziek met Danny van Strien

  Beste Bekenste Populairste Amateur Presentator van de Benelux

  Beste Bekenste Populairste Muziek Show van Zuid Holland Nederlandstalige Muziek met Danny van Strien

  Vriendelijke Groeten Danny van Strien Presentator

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.