Zin in een ‘niks-aan-de-hand-WK-remix’? Download ‘Dit Keer…’ gratis!

Ook je huis vol, komende maandag, als Nederland het opneemt tegen Chili? Dan kun je hier een nummertje downloaden om het hele spul in beweging te krijgen. Deel ‘m met oma in haar juichpak, de buurman met z’n opblaasklomp en de rest van de vrienden en familie die je pils op komen drinken: de remix van “Dit Keer”! Het WK-nummer van Ruben van der Meer, Jamai en Tijl Beckand, in de dikke vette power-remix van Pierre Derrière & De Rotte Mossels!

Klik hier om ‘m gratis te downloaden

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.