AZ-ers tegen Hasselbaink en Boateng

De AZ-spelers hadden er al enigszins op gehoopt. Doe ons maar een Engelse opponent, dachten ze voorafgaan aan de loting van de groepsfase van de Uefa-cup. Nou, met Middlesbrough worden ze op hun wenken bediend. Shota Arveladze op de clubsite: ‘Middlesbrough? Dan zeg ik meteen Jimmy Hasselbaink. Nee, ik ken hem niet persoonlijk, maar lees de kranten maar… Hij scoort altijd en overal.’ Van Galen: ‘Ik had gehoopt op een Engelse tegenstander, maar helaas spelen we thuis tegen hen. De sfeer, de fans, dat had ik wel een keer willen meemaken.’ En vergeet niet dat de George Boateng ook bij die club speelt. Boro noemt AZ trouwens ‘The Entertainers‘ en vindt hen de moeilijkste ploeg van het stel. Leuk duel, ik verheug mij er nu al op. Lelijk logootje is van Uefa.com


AZ zit in poule D met
Middlesbrough, Dnipro Dnipropetrovsk uit Oekraine,
Grasshoppers
uit Zwitserland en Litex Lovech uit Bulgarije. SC Heerenveen zit in poule F met Uefa-cuphouder CSKA Moskou, Olympique de Marseille, Levski Sofia uit Bulgarije en Dinamo Boekarest uit Roemenie. Pittige loting dus voor beide Nederlandse clubs in het toernooi, hoewel ik eerlijk gezegd geen makkelijke poule kon ontdekken. Klik hier voor alle poules.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.