EK routeplanner: plan uw route naar Bern

Heb je geen tomtom of andere routeplanner, maar wel plannen om straks/vanavond/morgenochtend af te reizen naar het EK? Dan moet je zo maar even een kijkje nemen op ANWB.nl. Speciaal voor oranjefans, die zelf met de auto gaan, heeft de ANWB de Routeplanner op de site zo ingesteld dat het Wankdorf stadion (Stade de Suisse) in Bern de eindbestemming is. En dat is niet alleen handig voor het duel van morgenavond, maar natuurlijk ook voor Nederland – Roemenië. Die wedstrijd wordt immers ook in Bern gespeeld.

Klik hier voor een persoonlijke route naar het Wankdorf stadion in Bern.

Oh ja: Lees eerst even dit als je wel een navigatiesysteem hebt!

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK
Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.