EK-duels Oranjevrouwen live bij NOS Sport

Naast Jong Oranje dat komende maand een EK afwerkt (in z’n geheel live te zien op Eredivisie Live) speelt ook het Nederlands vrouwenvoetbalteam een groot toernooi dat rechtstreeks te volgens is op televisie. De NOS zendt in juli alle EK-wedstrijden van het Nederlandse vrouwenvoetbalteam live uit. Nederland speelt in Zweden in een zware poule. Oranje treft eerst titelverdediger Duitsland, dan drievoudig EK-finalist Noorwegen en tenslotte IJsland. Als Nederland zich plaatst voor de volgende ronde, zijn ook die wedstrijden  rechtstreeks te volgen bij de NOS via televisie, radio en NOS.nl.  

De Nederlandse vrouwen  doen voor de tweede keer mee aan het Europees Kampioenschap. In 2009 haalde Oranje verrassend de halve finale. Die wedstrijd tegen Engeland werd destijds live uitgezonden door de NOS en gemiddeld 1,6 miljoen mensen zagen toen de ‘Oranje Leeuwinnen’ na verlenging en strafschoppen verliezen van het gastland.

Het (live-)uitzendschema van de groepswedstrijden van het Nederlands vrouwenelftal is als volgt:

Donderdag 11 juli :  Duitsland-Nederland  

Zondag 14 juli : Nederland-Noorwegen

Woensdag 17 juli : Nederland-IJsland    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.