Bas Dost: vijf goals tegen Excelsior

De Nederlandse eredivisie heeft een nieuwe topscorer… Tenminste: voor dit moment. Bas Dost deed gisteren namens SC Heerenveen hele goede zaken voor de topschutterslijst en voor zijn club. Met liefst vijf doelpunten nam de spits de gehele productie voor zijn rekening op bezoek bij Excelsior: 0-5, waardoor Heerenveen nu al 13 wedstrijden ongeslagen is.

De Friezen stijgen naar de vierde plaats van de Eredivisie. Bij winst van Ajax en Feyenoord zakt de ploeg van Ron Jans echter weer naar de zesde plaats. Opvallend: bij de laatste vier doelpunten was het Luciano Narsingh die de assist voor z’n rekening nam.

 

 

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.