Foppe vecht ‘robbertje’ met Quincy

Mooi dat taalgebruik altijd van Foppe de Haan. ‘Ik heb echt genoten van die eerste gowl, echt een wereld-gowl‘, zegt hij over de 1ste ‘goal’ van Klaas-Jan Huntelaar. En het was een mooie, zie het dat-ie hem volgens mij gewoon verkeerd raakte en mazzel had. Jong Oranje staat mede door zijn twee treffers op het EK volgend jaar. Natuurlijk wel bizar dat zo’n EK net in het jaar valt dat het grote Oranje en andere landen een WK spelen. Maar ja, dat is de prestigestrijd tussen Fifa en Uefa. Goed, nog even wat quotes van Foppe, zoals over de matige invalbeurt van Quincy Owusu Abeyie: ‘Daar was ik ook een beetje pissig over. In de rust hebben we daar even een robbertje over gevochten, en het was in de tweede helft gelukkig ook wat beter.’

Eén reactie op “Foppe vecht ‘robbertje’ met Quincy

  1. Erik

    Quincy bakte er niks van. Hij ging alleen maar voor zijn eigen aktie, en kijk niet naar zijn medespelers. Die gozer van Ado had er de tweede helft voor hem in gemoeten!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.