Heerenveen – Groningen: 3 wereldgoals in 1 duel!

Dit weekend staat de kraker van het Noorden op het programma: SC Heerenveen – FC Groningen. Waarschijnlijk maken de mannen van Ron Jans de (niet zo verre) reis met de nodige angst, want het is volgens mij alweer een hele tijd geleden dat FC Groningen wist te winnen in Friesland. Een gedenkwaardige ontmoeting tussen de twee clubs was die in 2005.

Het werd toen 4-0 en de ene goal was nog mooier dan de andere. Maar de mooiste was toch wel die lange afstandsraket van Paultje Bosvelt:

Daarna maakte Klaas-Jan Huntelaar een omhaal en vervolgens omspeelde Georgos Samaras een paar mensen om de bal zo'n beetje vanaf de achterlijn in het doel te schuiven. Ik ben benieuwd of er dit weekend ook weer zulke fraaie doelpunten te bewonderen zullen zijn in het Abe Lenstra Stadion.

Eén reactie op “Heerenveen – Groningen: 3 wereldgoals in 1 duel!

  1. Theoz

    Ze mogen dan met de nodige angst afreizen, maar ik zie het ook niet al te vrolijk in.
    hoop wel dat we winnen!!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.