Koevermans, Emanuelson, Jaliens en Maduro niet naar EK

Blij zullen ze er niet mee zijn, maar duidelijkheid hebben ze wel: Urby Emanuelson, Kew Jaliens, Danny Koevermans en Hedwiges Maduro… Zij kregen gisteren te horen dat ze zich maandag 20 mei niet hoeven te melden in Noordwijk, waar de voorbereiding op het Europees kampioenschap van start gaat.Opvallend genoeg moet Khalid Boulahrouz zich maandag wel melden bij bondscoach Marco van Basten. De keuzeheer van het Nederlands Elftal had de verdediger van Sevilla niet opgenomen in de 30-koppige selectie, maar is wel welkom in de groep die 26 spelers telt. Van Basten heeft nu tot woensdag 28 mei de tijd om een keuze te maken welke 23 spelers (twintig veldspelers en drie keepers) er mee mogen naar Oostenrijk en Zwitserland.

2 reacties op “Koevermans, Emanuelson, Jaliens en Maduro niet naar EK

 1. Miel

  hahaha geweldig!
  boula mee :D laat mathijsen thuis!
  die loopt all1 maar achter de fijten aan

    /   Beantwoorden  / 
 2. ray

  INDD :D mooi dat jaliens niet meegaat.

  MATHIJSEN moet ook nog afvallen en de zeeuw .. die twee zijn echt te slecht

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.