Nog volop kaarten voor Oranje

Het loopt nog niet bepaald storm voor de oefeninterland Nederland-Oekraïne van komende zaterdag. Tot nu toe zijn (pas) 34.000 kaarten verkocht voor het duel dat zaterdagavond in de Kuip wordt gespeeld. De KNVB hoopt de komende dagen de resterende 15.000 plaatsbewijzen alsnog aan de man te brengen. De kassa's zijn ook op de wedstrijddag open.

Voor de wedstrijd Nederland-Wales loopt de voorverkoop een stuk beter. Al 44.000 tickets gingen over de toonbank voor de laatste oefeninterland van Oranje voordat naar het EK in Zwitserland wordt afgereisd. De ontmoeting met Wales staat voor zondag 1 juni in de Kuip gepland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.