Van Persie heeft extra duel nodig

Robin van Persie denkt een extra oefenduel nodig om wedstrijdritme op te doen en optimaal klaar te zijn voor het EK. De Arsenal-aanvaller heeft Marco van Basten gevraagd een extra oefenpotje in te lassen om wedstrijdritme op te doen voor het EK-duel met Italië van komende maandag. 'Eventueel in de vorm van een onderling duel op de training, maar een extra wedstrijd tegen een team uit de buurt is wat mij betreft ook goed.'

Van Persie kwam nog helemaal niet in actie tijdens de voorbereiding van het Nederlands elftal. De Rotterdammer verwacht dat hij volledig hersteld zal zijn van zijn dijbeenblessure voor het eerste groepsduel van Nederland, al hoopt hij dus voor die tijd nog wedstrijdritme op te doen. 

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.