Edwin van der Sar op recordjacht!

Nog
een paar uur, dan kan Edwin van der Sar in één klap drie Nederlands
Elftal-records veroveren. De recordinternational (125 caps) kan de
eerste Nederlander worden die veertien wedstrijden heeft gespeeld op
een EK-eindronde. Daarnaast kan hij Bergkamps recordaantal
toernooiduels
evenaren. De voormalige aanvaller van Arsenal speelde in zijn
Oranje-loopbaan 25 wedstrijden op een EK- en WK-eindronde. Als Van der
Sar straks speelt (en daar kunnen we toch wel van uit gaan!) dan
betekent dat bovendien ook nog eens dat hij op zes verschillende
eindtoernooien actief is geweest. (net als Aron Winter)

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Eén reactie op “Edwin van der Sar op recordjacht!

 1. Marco

  Het ministerie van Volksgezondheid waarschuwt de bevolking dringend voor een ernstig virus dat momenteel rondwaardt in Nederland en nu al een groot aantal slachtoffers maakt.

  Komt u iemand tegen met de onderstaande symptonen, vermijd dan alle contact en waarschuw onmiddellijk de hulpdiensten via: O800-ORANJEKOORTS.

  Slachtoffers zijn herkenbaar aan zeven symptonen:

  -Een drang om voor zes uur ‘s avonds thuis te zijn
  -Het te pas en te onpas gebruiken van de term ‘Onze jongens’. Pas op: dit is een code waarmee zij andere geïnfecteerden herkennen. Praat de betrokkene naar de mond om infectierisico te vermijden
  -Oranje verkleuringen aan lijf of kledingstukken. Let op: in dit geval is de besmetting in een vergevorderd stadium. Vermijd lijfelijk contact!
  -Regelmatig bezoek aan http://www.voetbalblog.nl
  -Dwangmatige bierconsumptie, vaak in groepsverband
  -Onsamenhangend taalgebruik, waarbij vaak een leeuw in een ‘hempie’ (Loekie??) wordt genoemd
  -Tijdens de laatste en meest infectieuze fase verliest het slachtoffer de controle over zichzelf. Hij/zij geeft zich over aan zijn oerdriften en vertoont dierlijk gedrag. Voorbeelden hiervan zijn grommen, kreunen (oohhh), druk gebaren en geagiteerd in de lucht trappen. Ook verbale agressie komt voor (“Let’s beat them”). Wanneer je dit gedrag in je omgeving waarneemt, blijf dan uit het blikveld van de patiënt. Ga vooral niet tussen een TV en het slachtoffer staan. Om nog onduidelijke redenen werkt dit agressiviteit in de hand
  Het virus treft zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden. Alhoewel het aantal geïnfecteerde mannen beduidend hoger ligt dan het aantal geïnfecteerde vrouwen. Dit kan met het hoge testosteron niveau bij mannen te maken hebben, maar hierover bestaat nog geen zekerheid.

  Deze epidemie doet zich eens in de 4 jaar voor. Deskundigen schatten op basis van eerdere uitbraken de duur van de ziekte op maximaal 3 weken. Alhoewel het ook binnen 1 week afgelopen kan zijn. Het virus kan op mysterieuze wijze van de eene op de andere dag verdwijnen.

  Opmerkelijk is dat de kortdurende infecties (van 1 week) vaak tot een katerachtig gevoel leiden bij de slachtoffers. Terwijl juist na een lange infectie (van 3 weken) een gevoel van euforie niet ongebruikelijk is. De kortdurende variant van het virus lijkt dan ook het agressiefst te zijn. Wat dat betreft kunnen we dus beter op een langdurige uitbraak hopen.

  Wetenschappers tasten in het duister over de herkomst van het virus en het ziekteverloop. Over de manier waarop het virus zich verspreidt over de bevolking is helaas ook nog weinig bekend.

  Voorlopig raad het ministerie van Volksgezondheid elk contact met de buitenwereld af. Blijf dus thuis en kijk TV om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen. De autoriteiten houden u op de hoogte via alle belangrijke TV-kanalen, met uitzondering van Nederland 1.

  Tot slot. Via de onderstaande link vindt u het laatste nieuws over dit angstwekkende virus (o.a. foto’s van de ergst getroffen slachtoffers.

  http://www.ek.nl

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.