Wesley Sneijder en Yolanthe zijn boos!

…ze hebben helemaal geen hondje gekocht, want Wesley is allergisch! Het tweetal, en in dit geval voor Sneijder, is alle roddels en onzinberichten in de pers helemaal zat. “Er wordt tijdens dit WK weer zoveel geroepen over mijn vrouw en mij, vaak ook nog heel beledigend. Ik besef dat ik interessant ben voor de amusementsindustrie sinds ik met Yolanthe ben. En amusement vind ik zelf ook leuk. Noem me voor de gein een dwerg of kabouter Plop. Kan me niet schelen. Maar wordt niet beledigend over mijn vrouw. Het is niet eens dat het mij energie kost, maar ik heb familie en vrienden die dingen op tv horen of lezen in kranten en bladen. Ze zijn daar boos en verdrietig over. Je moet heel sterk zijn als voetballer over wie jan en alleman van alles mag schrijven. Gelukkig ben ik dat ook.”

Nou Wesley, ik denk dat er één hele goede manier is om dat duidelijk te maken: wereldkampioen worden en zelf in de finale de winnende er in schieten!

3 reacties op “Wesley Sneijder en Yolanthe zijn boos!

 1. karin

  logische dat je er op een gegeven moment helemaal ”maf” van wordt!het lijkt wel of een heleboel mensen Yolanthe en Wesley het geluk niet gunnen en Jan en Lisa worden helemaal op handen en voeten gedragen daar lees je bijna nooit iets negatiefs over terwijl Jan toch de gene is geweest die de boel heeft bedonderd en er met een getrouwde vrouw met kindje vandoor is gegaan!niet echt netjes maar goed geef Yolanthe dan ook niet overal de schuld van!
  je hebt gelijk hoor Wesley dat je je mond open doet gelijk heb je!

    /   Beantwoorden  / 
 2. Meersche Helden

  hoorde dat Wesley zijn achternaam in Sneijder Cabau gaat veranderen.
  Ik hoor het al op de radio met Jack van Gelder tijdens de WK-finale: SCHIETKANS SNEIJDER CABAU! SNEIJDER CABAU… JAAA JAAAA 2-1! HIJ ZIT ER GEWOON IN! WESLEY SNEIJDER KABOUTER SCOORT VAN 30 METER!

    /   Beantwoorden  / 
 3. neukme

  geileomas.nl

  yolanthe wil k wel ff beffe of baffe net hoe dr bui is lkkur hor

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.